Fideliana SRL

este o companie de dimensiuni medii, cu capital integral privat romanesc, care s-a dezvoltat pe piața din România ca un producător de accesorii pentru excavatoare, încărcătoare frontale, buldozere si echipamente de deszăpezire.

Fideliana este angajata la succesul celor care construiesc, celor care transforma si îmbunătățesc tara, a celor ce cultiva si recolta pământul.

Prin urmare va oferim o gama variata de produse atât pentru sectorul construcțiilor( drumuri si poduri, cariere, balastiere), cat si pentru sectorul agricol ( zootehnie, grădinărit si peisagistica).

Calitatea produselor si serviciilor este o parte esențială din fiecare departament care alcătuiesc compania noastră.Personalul nostru este calificat pentru a satisface necesitățile variate ale clienților, oferindu-le produse cu standard înalt de calitate.

Inginerii noștri instruiți lucrează mana in mana cu echipa noastră de vânzări si dau informații clienților pentru a creste constant gama noastră de produse disponibile.

Ne-am responsabilizat pentru a îmbunătăți performantele de mediu si eficienta economica si cautam sa fim un cetățean corporativ activ si respectat in comunitatea in care trăim si muncim.

CALITATEA, INOVATIA SI ANGAJAMENTUL NE GARANTEAZA SUCCESUL!